Druskininkų mergaičių tinklinio komanda sėkmingai pradėjo savo sezoną tarptautiniame turnyre, viename iš Baltarusijos tinklinio didmiesčių-Gardino mieste

Druskininkų mergaičių tinklinio komanda sėkmingai pradėjo savo sezoną tarptautiniame turnyre, viename iš Baltarusijos tinklinio didmiesčių-Gardino mieste

            Lapkričio 1-3 dienomis, Gardino mieste, vyko tarptautinis mergaičių mini tinklinio turnyras „Rudens taurė 2019” kuriame susitiko komandos iš Varšuvos (Lenkija), Gardino (Baltarusija), Minsko (Baltarusija), bei Druskininkų miestų. Tris dienas vyko įnirtingos tinklinio kovos. Mergaičių gimusių 2008 metais grupėje varžybos buvo vykdomos 3 prieš 3 formatu, o mergaičių gimusių 2009 metais grupėje varžybos vyko 2 prieš 2 formatu. Pasibaigus visoms turnyro kovoms mūsų jaunėlės liko 10 iš 13 dalyvavusių komandų, o vyriausiosios mergaitės turnyre dalyvavo dvejomis komandomis ir užėmė 3 bei 2 vietas tarp 10 turnyre dalyvavusių komandų, pralošusios tik Gardino-1 komandos tinklininkėms.

          Trenerio Edgaro Suchaneko komentaras: „Visų pirma, labai džiaugiuosi mergaičių noru ir gana neblogu žaidimu šiame turnyre. Kaip pirmoms sezono rungtynėms yra labai svarbu, kad mergaitės gautų kuo daugiau kamuolio lietimų ir daug žaidimo laiko, turnyre žaidėme rato sistema todėl buvo daug varžybų ir visos mergaitės galėjo pasidžiaugti laiku aikštelėje, draugiškose varžybose mums visiškai nesvarbios vietos, tačiau kai pavyksta laimėti, džiaugsmas ir motyvacija tampa dar didesnė. Taip pat dėkoju tėveliams kurie nepabūgo važiuoti per sieną ir atvyko palaikyti mūsų tinklininkių, mergaitėms labai svarbu tėvų paskatinimas ir palaikymas”.

          Primename, kad jau ateinantį savaitgalį, lapkričio 8-10 dienomis, “Ryto” gimnazijos sporto salėje, vyks jau tradicija tapęs tarptautinis tinklinio turnyras “Tobis”, kuris visada pasižymi kova ir geromis emocijomis, todėl kviečiame visus ateiti ir palaikyti mūsų komandas dalyvausiančias turnyre.

                  Turnyro tvarkaraštis