Triatlono aistruoliai uždaryti sezono bursis Druskininkuose

Triatlono aistruoliai uždaryti sezono bursis Druskininkuose

                   Jau rugsėjo 7 dieną Lietuvos triatlono taurė net ketvirtą kartą sugrįš į Druskininkų kraštą. Tai septintasis ir paskutinis šių metų įskaitinis etapas. Organizatoriai šį kartą planuoja sulaukti iki 450 dalyvių: “Siekdami užtikrinti saugumą trasoje turime riboti dalyvių skaičių, todėl registraciją į olimpinę distanciją jau teko uždaryti” – apie renginio užkulsius pasakojo vienas iš organizatorių Mantas Marcinkevičius.

                      Kaip teigė organizatoriai, Druskininkai yra puikus miestas sezono pabaigai. “Paskutinis renginys sutraukia daug dalyvių, tad smagu, kad jie gali ne tik atvykti į varžybas, bet ir praleisti turiningai savaitgalį su šeima, pailsėti, nes miesto infrastruktūra tam puikiai pritaikyta. Tikimės, kad   uždaryti sezoną Druskininkuose jau tapo tradicija, kuri kartosis ir ateityje”, – atviravo organizatorius Audrius Jaraminas.

                      Dalyviai Druskininkuose varžysis trijose distancijose: olimpinėje, sprinto ir TRI-FUN. Paskutinioji būtent skirta tiems, kurie nori išbandyti šią sporto šaką pirmą kartą, o jei visos trys rungtys (plaukimas, dviratis, bėgimas) atrodo per sunku, tuomet galima suburti komandą ir įveikti estafetę.

                      Renginio dieną organizatorių miestelis įsikurs Vijūnėlės parke, plaukimo rungtis vyks Vijūnėlės tvenkinyje. Visus miesto gyventojus kviečiame dalyvauti ar atvykti palaikyti dalyvių ir pajausti triatlono ritmu pulsuojančią atmosferą. Kiekvienas įveikęs trasą dalyvis bus apdovanotas atminimo medaliu!

                      Renginio programa:

  • Numerių ir laiko fiksavimo daviklių išdavimas varžybų išvakarėse renginio registratūroje nuo 19:00 iki 21:00 val. renginio dieną nuo 6:30 iki 12:00 val.
  • 8:45 val. olimpinės distancijos dalyvių instruktažas (briefingas) prie vandens;
  • 9:00 val. olimpinės distancijos startas;
  • 12:00 val. olimpinės distancijos nugalėtojų apdovanojimai;
  • 12:45 val. sprinto distancijos instruktažas (briefingas) prie vandens;
  • 13:00 val. sprinto distancijos startas;
  • 14:45 val. TRI-FUN distancijos instruktažas (briefingas) prie vandens;
  • 15:00 val. TRI-FUN distancijos startas;
  • 16:00 Sprinto ir TRI-FUN distancijų nugalėtojų apdovanojimai;
  • 20:30 val. 2019 m. Lietuvos triatlono taurės bendros įskaitos nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimai ir 2020 metų sezono pristatymas (Druskininkų vandens parko konferencijų centro AQUA didžiojoje konferencijų salėje, Vilniaus al. 13, Druskininkai.

                     Daugiau informacijos apie renginį portale www.triatlonotaure.lt arba socialinio tinko facebook puslapyje Lietuvos triatlono taurė. Iki pasimatymo!

                      Visų miesto gyventojų dėmesiui: renginio metu bus ribojamas eismas kai kuriose miesto gatvėse, tad prašome atkreipti dėmesį į pakeitimus (žiūrėti schemoje). Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus ir tikisi gyventojų supratingumo.