Lietuvos vaikų laisvųjų ir moterų imtynių U11 čempionatas Druskininkuose

Lietuvos vaikų laisvųjų ir moterų imtynių U11 čempionatas Druskininkuose

         2019 m. balandžio 5 dieną Druskininkuose vyko Lietuvos vaikų laisvųjų ir moterų imtynių U11 čempionatas.

Varžybose dalyvavo 132 imtynininkai ir imtynininkės iš: Vilniaus, Vilniaus rajono, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Radviliškio, Kelmės, Raseinių, Jonavos, Marijampolės, Vilkaviškio ir Druskininkų. Varžybų atidarymo metu sportininkus pasveikino ir gražių kovų palinkėjo Druskininkų sporto centro direktorius Vilmantas Matkevičius. Nors jaunieji druskininkiečiai treniruojasi dar tik pusantrų metų, per šias varžybas parodė gana neblogus rezultatus. Varžybos buvo ne tik asmeninės, bet ir komandinės. Susumavus galutinius rezultatus paaiškėjo, kad Druskininkų SC berniukų komanda (treneris Jonas Jurkynas) iškovojo trečią vietą. Pirmoji vieta atiteko Klaipėdos, o antroji Kelmės imtynininkams.

         Asmeninėje įskaitoje geriausiai iš druskininkiečių sekėsi Taurui Senkevič, kuris svorio kategorijoje iki 23 kg iškovojo pirmą vietą.

Pirmas vietas taip pat iškovojo Adomas Senkevič svorio kategorija iki 29 kg ir Aronas Miglinas svorio kategorija iki 35 kg. Sidabro medaliais džiaugėsi sesutės Juta ir Greta Januškaitės. Juta kovojo svorio kategorijoje iki 38 kg, o Greta iki 33 kg. Arūnas Šmigelskas, svorio kategorijoje iki 41 kg ir Armanas Gasparyan svorio kategorijoje iki 50 kg, iškovojo trečias vietas.