Lietuvos vaikų merginų U-15 tinklinio čempionato I.I turo varžybos

Lietuvos vaikų merginų U-15 tinklinio čempionato I.I turo varžybos

Daugiau nei metus laiko Druskininkuose buvo nutilę sportinės aistros. Salės ilsėjosi, o žaidėjai kantriai laukė galimybės treniruotis ir varžytis. Mažas virusas sukėlė didelius pokyčius, bet gyvenimas pamažu grįžta į normalias vėžias.                     Vos gavę galimybę mažomis grupelėmis treniruotis, balandžio 12 d. Druskininkų jaunieji tinklininkai grįžo į treniruočių procesą. Mėnesis intensyvių treniruočių ir startas 2020/2021 m. Lietuvos vaikų merginų U-15 tinklinio čempionate. Šiandien Druskininkuose vykusiame ture susitiko Vilniaus sporto mokyklos 1 ir 3 komandos, Gargždų sporto centro komanda bei salės šeimininkės – Druskininkų sporto centro tinklininkės.
Šiame ture abi žaistas rungtynes prieš sostinės tinklinio komandas rezultatu 2:0 laimėjo Druskininkų miesto tinklininkės. Šešios žaidėjos aikštelėje ir tiek pat laukiančių galimybės bet kuriuo metu išeiti į ją parodė drąsą ir atkaklumą, nepabūgo didmiesčio atstovių. Po šio turo abi Vilniaus miesto komandos parsivežė po vieną pergalę, o Gargždų sporto centro komanda abiejuose susitikimuose savo laimės paukštę paleido rezultatu 1:2.
Laikantis saugumo reikalavimų varžybos vyko be žiūrovų, tačiau pasitelkiant šiuolaikines technologijas, Druskininkų komandos varžybos buvo tiesiogiai transliuojamos TK „Drusportus“ Facebook paskyroje. Komanda dėkoja visiems, stebėjusiems transliacijas. Kartu mes komanda! Mes už Druskininkus!