TOP SPORT Lietuvos tinklinio vyrų ir moterų čempionato finalai Druskininkuose

TOP SPORT Lietuvos tinklinio vyrų ir moterų čempionato finalai Druskininkuose

Kaip nekantriai laukėme didžiausios metų tinklinio šventės – TOP SPORT Lietuvos tinklinio vyrų ir moterų čempionato finalo. Tarsi viesulas blaškė šį renginį, keitėsi jo data ir atrodė, kad Druskininkuose ši šventė nebevyks. Tačiau, mūsų miesto tinklinio bendruomenei itin pasisekė ir balandžio 2-3 d. Lietuvos sporto centre griaudėjo iškilmingi maršai, skelbiantys didžiai lauktos šventės atėjimą. Aštuonios pajėgiausios Lietuvos vyrų ir moterų tinklinio komandos, jų treneriai, kineziterapeutai, sirgaliai ir kiti tinkliniui neabejingi žmonės sugužėjo į šventę.
Smagu, kad Druskininkų jaunosios tinklininkės turėjo unikalią galimybę būti renginio organizatorių būryje. Organizacinės veiklos skatino sparčiai suktis ir būti visų įvykių sūkuryje. Renginio šurmulyje net nesusimąstėme, kad labai arti prisilietėme prie Lietuvos tinklinio istorijos ir buvome šalia  Lietuvos tinklinio žvaigždžių.
Šiandien galime pasidžiaugti, kad renginio išvakarėse penktadienį treniruočių laiku Druskininkų „Ryto“ gimnazijos salėje pasidalinome su TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionato bronzinių medalių laimėtoja – VU merginų tinklinio komanda, kurios kapitonė mūsų klubo savanorė Kotryna Kontautaitė.
TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio čempionato bronzos medaliu džiaugėsi ir Druskininkų sporto centro auklėtinis, mūsų klubo savanoris Mykolas Suchanekas, be kita ko įtrauktas ir į Lietuvos vyrų tinklinio svajonių komandą antrojo vidurio puolėjo pozicijoje!
Viso Čempionato metu renginį organizuoti ir vykdyti padėjo 16 savanorių jaunųjų tinklininkų ir vyresnieji „Drusportus“ savanoriai – Marijus Rutkauskas (salės švieslentė), Vygantas Stikleris (renginio video), Urbelionytė Augustė (čempionato skubioji medicininė pagalba). Ačiū Jums visiems!
Gyvenime yra daug atsitiktinumų, kurie susipynę kuria istoriją, įtraukdami į jos sūkurį visus norinčius joje būti, tik svarbu norėti, siekti, tikėti ir atkakliai dirbti. Nuoširdi padėka visiems, kurie myli tinklinį ir kuria jo istoriją.
Kartu mes komanda!