Baltijos taurės kalnų slidinėjimo trečiojo  etapo varžybos

Baltijos taurės kalnų slidinėjimo trečiojo  etapo varžybos

     Praeitą savaitę, Suomijoje (Pyha) vyko Baltijos taurės kalnų slidinėjimo trečiojo  etapo varžybos. Pirmieji du etapai įvyko Snow Arenoje ir Siguldoje (Latvija). Džiaugiamės Snow Arena Racing Team/Druskininkų sporto centro auklėtinės Liepos Karlonaitės sėkmingais startais Suomijoje, kur Liepa startavo net 6 disciplinose ir atitinkamai užėmė šias aukštas vietas: „Super G“ – 7 vieta iš 21 dalyvės; „Alpių kombinacija” – 6 vieta iš 21 dalyvės; „Slalomas milžinas” – 7 vieta iš 24 dalyvių; „Slalomas“ – 3 vieta iš 23 dalyvių; „Super slalomas“ – 5 vieta iš 22 dalyvių; „Paralelinis slalomas” – 4 vieta iš 23 dalyvių.

   Varžybose dalyvavo stipriausi vaikai iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Suomijos ir tik vienintelė Liepa atstovavo Lietuvą. Džiaugiamės atskirais Liepos rezultatais, na ir bendroje įskaitoje iškovota 5-ąją vieta Baltijos taurės varžybose.

     Dėkojame visiems prisidėjusiems prie šio rezultato ir laukiame mėgstančių kalnų slidinėjimo sportą kovo 25 d. „Snow Arenoje”, jau 5-ąjame Lietuvos taurės kalnų slidinėjimo etape.