XVI tinklinio turnyras UAB „Tobis“ taurei laimėti

XVI tinklinio turnyras UAB „Tobis“ taurei laimėti

2021 gruodžio 4 – 5 dienomis Druskininkų „Ryto“ gimnazijos sporto salėje vyko XVI tinklinio turnyras, skirtas UAB „Tobis“ Taurei laimėti, tai ilgametis tradicinis renginys, vykdomas jau šešioliktą kartą. Ankstesniais metais šis turnyras turėjo tarptautinį formatą, tačiau dėl COVID 19 pandemijos apribojimų, šias metais negalėjo atvykti mūsų bičiuliai iš užsienio šalių. Į Druskininkus atvyko vienos stipriausių 2007 metais ir vėliau gimusių merginų tinklinio komandos ir patyrę tinklinio treneriai. Dvi dienas sporto salėje vyko nuožmios ir įtemptos tinklinio kovos. Lengvų varžovų šiame turnyre nebuvo. Dviejuose susitikimuose prireikė net penkių setų tam, kad išaiškinti stipresnę tinklinio ekipą.
Pasibaigus paskutinėms turnyro rungtynėms paaiškėjo komandos nugalėtojos ir buvo nustatyta komandų rikiuotė. Pirmąją vietą XVI tinklinio turnyre, skirtame UAB „Tobis“ Taurei laimėti, užėmė šeimininkės – VšĮ Druskininkų vaikų ir jaunimo sporto klubo „Drusportus“ tinklinio komanda, antra vieta atiteko Vilniaus sporto mokyklos „Tauras“ tinklininkėms, trečią vietą iškovojo Kauno sporto mokyklos „Startas“ ekipa, ketvirtą Jonavos kūno kultūros ir sporto centro pirmoji ir penktąją Jonavos kūno kultūros ir sporto centro antroji komandos.
Pasibaigus turnyrui visų komandų treneriai džiaugėsi, jog XVI tinklinio turnyras, skirtas UAB „Tobis“ Taurei laimėti, tai puiki galimybė pasirengti Lietuvos tinklinio čempionato varžyboms. Sveikiname komandas nugalėtojas ir visų dalyvių lauksime sekančiais metais.
Nuoširdžiai dėkojame Druskininkų tinklinio bendruomenei, žaidėjų tėveliams ir kitų tinklinio grupių sportininkams už dėmesį ir palaikymą turnyro metu.