Kovos ant imtynių kilimo

Kovos ant imtynių kilimo

   Apie 80 jaunųjų imtynininkų iš šešių miestų dalyvavo atvirame Vilkaviškio laisvųjų imtynių mokinių čempionate. Tarp dalyvių buvo ir dvylika Druskininkų sporto cento auklėtinių. Net dešimt iš jų tapo varžybų prizininkais.

Savo svorio kategorijose nugalėtojais tapo: Nauris Pečiukonis, Adomas Sinkevič ir Arūnas Šmigelskas. Antras vietas iškovojo Lingerdas Juozaitis, Tauras Sinkevič, Simonas Pileckas ir Grantas Mikelionis. Trečios vietos medalius parsivežė Tautvydas Urniežius, Aronas Miglinas ir Armanas Gasparyan.

      Po Vilkaviškyje vykusio laisvųjų imtynių čempionato, druskininkiečiams buvo pasiūlyta išbandyti jėgas kito stiliaus – graikų/romėnų – turnyre. Broliai Adomas ir Tauras Senkevič priėmė šį iššūkį, todėl kitą dieną vyko į Marijampolę. Broliai daug nesitikėjo, nes nežinojo galimų varžovų, bet žinojo, kad dalyvių bus dvigubai daugiau, nei Vilkaviškio čempionate, taip pat buvo primiršę graikų/romėnų imtynių taisykles, kurias anksčiau treniravęs treneris Jonas Jurkynas taip pat paaiškindavo. Nepaisant to, abu broliai tapo čempionais savo svorio kategorijose. Tauras Senkevič laimėjo 1-ąją vietą svorio kategorijoje iki 32 kg., o Adomas Senkevič laimėjo 1-ąją vietą svorio kategorijoje iki 38 kg.